Kokkene & co



Vi bruger Danmarks dygtigste gastronomiske formidlere til vores undervisning.

De er naturligvis alle kokke med mange års erfaring men også folk der har undervist meget og forstår at levere de rigtige budskaber på den rigtige måde.

  • Martin GUF

    Guf er vores anden kok på stedet. Guf er en kendt personlighed der mange gange deltager i børne tv-programmer, morgenprogrammer og har desuden sin egen YouTube kanal “Spise med Guf”. Han er desuden en veteran i køkkenet og lever og ånder for de gode råvarer, bæredygtighed og at smag er konge!

  • Martin Grønbech

    Martin er køkkenchef på Olsen+3. Martin har mange års erfaring fra blandt andet Trine Hahnemann. Som en del af Olsen+3 har Martin ligesom os andre, en forkærlighed for gode råvarer med en retning mod økologi og friland. Enkelt, sæsonbestemt og velsmag er kodeordene.

  • Umahro Cadogan

    Umahro er vores sundheds specialist. Han har egen klinik hvor han vejleder alt fra elite sports udøvere til den almindelige dansker til en sundere kost og livstil.

  • Svend Buchardt

    Svend er tidligere direktør for Skagens Fiskerestaurant og har arbejdet på den 3 stjernede Enoteca Pinchiorri i Firenze.

    Han har undervist i både privat og offentligt regi, og er idag indehaver af BKD Rådgivning, Kokkeakademiet samt Strandkøkkenet

  • Jens Rahbek

    Jens Rahbek er en af danmarks førende kokke indenfor det asiatiske køkken. Hans passion for særligt den japanske madkultur har betydet, at han har været forgangsmand i udbredelsen af sushi i Danmark og har bl.a. været medstifter af Sticks’n’Sushi.